Quick Q1905

Quick Q1905, Legendary since 1905… In 1905 vanaf een werkplaats aan huis bij de familie Jansen in Hengelo werden de eerste Quick voetbalschoenen met de hand gemaakt. Al snel bleek het een schot in de roos, en de daaropvolgende jaren werd Quick als voetbalmerk steeds bekender. In 1928 had Quick de officiële running schoen van de Olympische Spelen in Amsterdam, Deze runner is opnieuw uitgebracht in 2003 als de Olympic 28’, deze Quick sportschoen was een is een succes in de collectie’s.

Bezoek de website op: www.q1905.com

Bekijk de video en krijg een impressie van de rijke geschiedenis van Quick vanaf de oprichting in 1905 door Herman Jansen. Zie de Nederlandse sporthelden als Bep van Klaveren, Sjoukje Dijkstra, Coen Moulijn en Sjaak Swart en de ontwikkeling van Quick als sportmerk.

Populaire voetbalschoenen van Q1905 , voor heren is er de ‘Cupfighter Black‘ en de ‘Voetbalschoen Starfighter SR Indoor Black Lime PVC‘ voor de jongens voetbalschoenen zijn er de ‘Voetbalschoen Kids Starfighter JR‘. Voor de dames en meisjes zijn er de ‘Voetbalschoen Dames Topstar Lady Black Neon Pink‘ Onze favoriet in de collectie. Veel voetbalschoenen zijn in alle denkbare kleuren te koop, echter de klassieke zwart witte voetbalschoen blijft altijd, zoals ook de Voetbalschoen Heren Classic Zwart Wit van Quick!

Quick schoenen, zowel in de dames- als herenschoenen collecties heeft Q1905 erg modieuze nette en sportieve schoenen zoals de ‘Heren Schoen Soranoo‘ en in de sneker collectie de Heren Sneaker Typhoon en Heren Sneaker Apollo Coral White deze sneakers hebben een echte retro look en zijn tijdloos in ontwerp. Bekijk alle soorten sportschoenen en voor de golf liefhebbers is er zelfs de Q1905 golfschoen, altijd leuk voor bij de Heren Golf Polo’s van Q1905 .

Bekijk de nieuwste schoenencollecties van ‘Q’ Quick! op: www.q1905.com

 

Quick Heren Sneakers


Heren Broek Condor Deep Navy
Heren Pullover V-neck Marden Antracite Black Silver
Heren Pullover Half Zip Stoke Antracite Silver Black
Heren Trainingsbroek Delmee Navy Blauw
Heren Pullover Half Zip Stoke Greyhound
Kousen Uni Plus Blauw
Heren Sneaker Detroit Dk Denim
Presentatiepak Teun SR Zwart Wit
Voetbalschoen Goal JR AG Lace Black White 28-33
Dames Tee Brush lsl Q Blue Graphite
Heren Longsleeve Polo JL High Lt Azul
Tennis Racket ST3 Red
Tennis Shorts Break Yellow
Presentatiepak Teun SR Zwart Rood
Dames Tee Brush mesh Q Snow White
Heren Polo Stripe JL Punch Lt Azul White
Dames Skort Brush Q Blue Graphite
Heren Sneaker Platinum Skydiver White
Heren Polo Joost Luiten Soft Lime
Heren Sneaker Lago Taupe Grey
Heren Polo JL Flag Black White
Kousen Uni Plus Navy
Golfschoen Heren Driver Deep Navy
Voetbalschoen Treble FG Black Black