Meyer Mode

In de damesmode winkels van Meyer Mode hebben ze bikini’s, tankini’s en een ruime collectie in badpakken. Ook deze zomer is er weer veel keuze in steilen en soorten bikini’s en de nieuwste trends op het gebied van uv-straling en chloorbestendigheid. Zo zijn er de floral badpakken met wilde bloemenprints voor een mooie zomerse looks maar ook de meer sportieve modellen voor tijdens het baandjes trekken. En bij de bikini’s zie je dat de klassieke kleuren (zwart, wit, navy blauw, rood) en de pasteltinten (licht roze, zalm, mint groen, lila, lavendel paars) dit modeseizoen weer aanwezig zijn. Wat een nieuwe trend is, is de full print trend waarin foto prints en patronen over de bikinistof worden gedrukt. Waar je vroeger de dierenprints, bloemenprints en polk dots had zie je nu veel fantasie prints en fotoprints in de badmode.

Bekijk alle badmode in de online shop van Meyer Mode. Naast badmode hebben ze natuurlijk alle kleding voor dames, sale en een leuke advies afdeling in de webshop. Surf nu naar Meyer Mode en begin met shoppen!

Badmode merken bij Meyer Mode
Harmony, Sunflair, Simone, Diva

Naar de winkel: Meyer-mode.nl
(Bikini’s, badpakken, Mix and Matc, beugel bikini, Halter bikini, Bikini maatje meer, Bikini push up, Tankini, Hipster, Bikini slip)