Bikinilounge

Bikinilounge.nl is een webwinkel gespecialiseerd in badmode voor vrouwen. Elk zomer seizoen weer een nieuwe en uitgebreide collectie’s bikini’s, tankini’s, monokini’s en badpakken van bekende en diverse exclusieve merken. Zoals o.a. Cosita Linda, Garotas, Kiby’s Mare, Lingadore Beach, Maaji, Sapph Beach en Watercult. Tevens hebben ze het eigenmerk “Bikinilounge” met een hoge kwaliteit en een scherpe prijs!

In de webshop van Bikinilounge vind je ook veel goede achtergrond informatie, bikini looks, en bikini tips. Erg handig in de Bikinilounge shop is de bikini maattabel met verschillende maten per merk!

Ontdek de nieuwe badmode trends en creëer je eigen bikini setje met alle Mix and Match bikinitopjes en bikinibroekjes. Ga je voor klassiek navy, met marineblauwe en wit gestreepte bikini’s met rode details? Of ben je meer van de wilde prints (zigzag print, paisley print, animal print, flower print) dan slaag je deze zomer zeker want de trend is kleurig, met veel prints en motieven. Bezoek de shop en begin met bikini shoppen!

Naar de winkel: www.bikinilounge
(Bikini, Monokini, Bikini top, Bikini broekje, Strandkleding, Badpakken)